U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hey!

Mijn naam is Lianne Bakker en sinds maart 2019 ben ik de pianiste van dit gezellige koor! In 1999 ben ik in Medemblik geboren en hier woon ik nog steeds. Toen ik 8 was vroeg mijn moeder: ‘Wil je niet op muziekles, bijvoorbeeld pianoles?’ Waarop ik antwoordde: ‘uh, ja kan wel’. Nooit geweten dat deze hobby zo uit de hand zou lopen. Na 6 jaar klassiek les, was ik toe aan wat nieuws. Pop sprak mij erg aan en hier heb ik mij verder in ontwikkeld. Later kwam ik erachter dat er nog veel meer genres zijn waarin ik nog kan groeien, daar ben ik nu druk mee bezig!

 

Toen ik 12 jaar was had ik mijn allereerste optreden achter mijn piano. Ik trad wel eens op met dansen, maar dit was veel spannender! Dit gaf mijn zo’n kick dat ik mezelf wilde blijven uitdagen, dus ging ik op zangles en dit doe ik nog steeds. Langzaam durfde ik een 2e stem te zingen op de achtergrond en toen ik dit eindelijk onder de knie had begon ik aan solo projecten. Dit is iets wat ik nog steeds heel graag doe, zingen achter mijn piano! Naast mijn solo optredens ben ik nu ook druk bezig met bandjes in verschillende settings en genres. 

 Ik vind het heel leuk dat ik bij dit koor mag spelen en hoop dit nog lange tijd te mogen doen!