U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
 
9 november 2020
Begin oktober hebben wij helaas de repetities in de MFA stil moet leggen in verband met grote toename van COVID-19. We hoopten dat het voor enkele weken zou zijn, maar we zullen nog wat langer online moeten zingen via de Zoom. Gelukkig hebben wij een geweldige dirigente die ons iedere week weer met elkaar verbindt via de Zoom en worden de repetities ook door veel leden gewaardeerd en druk bezocht!
 
Deze week hebben wij ook een heel leuk nieuwtje! Wij hebben een geweldig bedrag mogen ontvangen van de Rabo ClubSupport actie. Wij willen langs deze weg iedereen bedanken die op ons heeft gestemd!
 
 
 
 
 
5 oktober 2020
Helaas hebben wij de repetities in de MFA voorlopig stil moeten leggen in verband met een grote toename van COVID-19 in onze gemeente Edam-Volendam. Er zal in ieder geval 7-14-21-28 oktober niet op locatie in de MFA worden gerepeteerd.
 
 
Vanaf 5 t/m 25 oktober kunt u op ons stemmen via de Rabo App of online via rabobank.nl/clubsupport. Wij hopen hiermee iets extra te verdienen om ons 100 jarige bestaan in 2021 spetterend te kunnen vieren!
 
29 september 
Wat waren we blij dat we weer mochten zingen, maar na een aantal heerlijke weken in de zon werd het half september toch wel erg fris en donker op de woensdagavond. We moesten dus toch de knoop doorhakken en naar binnen om samen te kunnen zingen. Maar hoe geef je dat vorm met 34 dames, we moesten voldoende afstand kunnen houden....
Na diverse opstellingen te hebben geprobeerd hebben we uiteindelijk besloten het koor in twee groepen te verdelen. De ene groep heeft de ene week een repetitie in de MFA, de andere helft volgt dan via de Zoom. In de hoop dat we met deze opstelling de wintermaanden mogen doorzingen.
 
 
 
 
11 augustus 2020 
Normaal hebben wij een zomerstop, maar omdat wij zolang samen niet hebben kunnen zingen, gaan we deze zomer gewoon lekker door. Elke woensdagavond vanaf half 8 zingt een groot deel van ons koor buiten bij de MFA in Oosthuizen. Uiteraard hebben wij voor de dames die niet aanwezig kunnen zijn, nog steeds de mogelijkheid om mee te doen via de Zoom.
 
Onze dank voor de buitenfoto's aan Christy Rijser.

kranten artikel van de opening van het MFA.kranten artikel van de opening van het MFA.